LADEN

Wat ontzettend leuk, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

En dan moet er opeens van alles worden geregeld. De datum moet worden geprikt, maar ook een fijne locatie, de droomjurk, de ringen, een overheerlijke taart en... de fotograaf! Bij het laatste kan ik jullie helpen . Met mijn oog voor detail en compositie zal ik tijdens deze speciale dag de mooiste momenten voor jullie verzamelen en de sfeer van deze dag 'vangen', zodat jullie die later weer exact kunnen herbeleven. De voorbereidingen, het jawoord, de liefdevolle momenten tussen jullie en de gasten, maar ook de locatie en de kleine details. Echtheid staat centraal en de herinneringen die voor altijd bij je blijven, zal ik voor jullie vastleggen.

Op deze dag kan je een enorm enthousiaste fotografe verwachten die vol passie jullie dag vastlegt. Van het aankleedmoment tot het feest; ieder moment is even bijzonder!

Uiteraard wil ik jullie ook beter leren kennen en tijdens het kennismakingsgesprek denk ik graag met jullie mee, zodat het een onvergetelijke dag wordt! Daarbij krijgen jullie een uitgebreide trouwreportage met zorgvuldig geselecteerde foto's die in mijn natuurlijke en sfeervolle stijl zijn bewerkt.

Mijn tarief begint vanaf € 1.249,- voor 6 uur trouwfotografie.

PAKKET BRUILOFT
Wat kunnen jullie verwachten?
  • Een kennismakingsgesprek
  • Veel foto's in hoge en lage resolutie, zorgvuldig bewerkt (min. 250 foto's bij 6 uur fotografie)
  • Preview binnen 2 dagen
  • Binnen 6 weken geleverd via online platform, direct te downloaden
  • Online gallery
  • Mini album (15 x 15 cm)
  • De mogelijkheid om jullie pakket uit te breiden met bijvoorbeeld een loveshoot, een groot trouwalbum of extra fotoprints
  • Lees de algemene voorwaarden

 

Willen jullie meer informatie over de verschillende pakketten?

Vraag de brochure aan

 

Uiteraard kunnen jullie ook contact met mij opnemen, zodat we met elkaar jullie wensen en verwachtingen kunnen bespreken en krijg je een pakket welke op maat is gemaakt en die helemaal op jullie dag is afgestemd.

Let's get in touch