Lieve woorden

Gewoon gezellig met elkaar

Newbornshoot

"Jody weet niet niet alleen mooie momenten, maar ook sfeer vast te leggen. Wij zijn zo blij met de mooie plaatjes die zij van onze kindjes heeft weten vast te leggen. En dat op een heel ontspannen manier, geen halve fotostudio in huis, maar gewoon gezellig met elkaar zijn."

Prachtige blijvende herinneringen

Zwangerschapsshoot

"De sunsetshoot behoort zonder twijfel tot een van de bijzonderste momenten van mijn zwangerschap. Jody heeft gezorgd voor prachtige blijvende herinneringen.  Door haar fijne energie had ik niet eens in de gaten dat er foto's werden gemaakt. Een echte aanrader als je een ontspannen, leuke shoot wilt laten maken!"

Alle verwachtingen overtroffen

Bruiloftreportage

"Wij hebben Jody gevraagd om de foto’s op onze bruiloft te maken. Op de grote dag stond ze ’s ochtends vroeg bij ons aan de deur. Na een lunch met getuigen, zijn we samen het centrum van Dordrecht ingegaan en hebben we op allerlei mooie plekjes foto’s gemaakt. Jody heeft oog voor het grote plaatje, maar ook zeker voor detail. Heel leuk om een foto van een kat in de stad te vinden, waar ik mijn hand naar uitsteek. Heel snel hebben we de foto’s gekregen. En wat bleek? Deze hebben alle verwachtingen overtroffen. We genieten er nog dagelijks van! Jody, bedankt!"

×