Veelgestelde vragen

Wat is jouw werkgebied?

01

Mijn woonplaats is Den Haag en ik fotografeer voornamelijk in de regio, al merk ik de laatste tijd ook dat ik steeds vaker richting Amsterdam, Rotterdam en Utrecht ga voor fotoshoots. Reizen binnen Nederland en naar het buitenland (voor bijvoorbeeld bruiloften) is dan ook geen probleem! Buiten een straal van 10km (vanaf 2548) bedragen de reiskosten € 0,35 per gereden kilometer. Kosten voor het buitenland zijn op aanvraag.

Wat zijn de kosten voor een fotoshoot?

02

De kosten voor een fotoshoot zijn afhankelijk van de soort shoot. Bij 'investering' vind je meer informatie over de fotoshoots; wat krijg je en wat kost het? Voor bruiloftreportages bied ik verschillende pakketten aan en is de prijs vanaf € 1.299,-. Mocht je meer informatie willen ontvangen, dan kan je contact met me opnemen of hier een brochure aanvragen.

Hoeveel foto's krijg ik en wat is de levertijd?

03

Binnen 2 werkdagen na de fotoshoot ontvang je een preview van ongeveer 3 foto’s. Bij een bruiloft ontvangen jullie uiteraard een grotere preview van maar liefst 50 foto's! Alle andere bewerkte foto’s (JPEG; hoge resolutie) worden binnen 3 weken via een online platform gestuurd. Bij een bruiloftreportage is dat 6 weken. De hoeveelheid foto's hangt wederom af van het pakket waar jullie voor hebben gekozen. Meer informatie vind je hier.

Wat trek ik aan tijdens een fotoshoot?

04

Wat je tijdens een fotoshoot aantrekt is afhankelijk van de soort fotoshoot en welke stijl je mooi vindt. Ik vind vooral dat je jezelf er prettig in moet voelen. Effen en natuurlijke kleuren zijn vaak het mooist op de foto en vermijd drukke prints, grote logo’s/teksten of felle kleuren. Lichte kleding zorgt voor lichte foto’s, maar donkere kleding kan ook juist heel mooi zijn. Let erop dat de kleding matcht met de kleuren in omgeving/het interieur en, wanneer andere gezinsleden ook op de foto gaan, jullie kleding bij elkaar past qua kleur/stijl. Mocht je er niet uitkomen, dan wil ik je graag helpen bij het uitkiezen van de outfit(s). Voor inspiratie kan je ook een kijkje nemen op mijn Pinterest-pagina.

Wanneer plan ik een zwangerschaps- of newbornshoot?

05

Voor beide shoots geldt; wanneer je weet dat je zwanger bent, mag je een e-mail sturen. Een zwangerschapsshoot zal tussen de 32 en 36 weken plaatsvinden. Dit is het beste moment om foto’s te maken, aangezien je buik dan mooi rond is en je kunt nog goed bewegen.
Voor de newbornshoot zal ik de uitgerekende datum in mijn agenda noteren en rondom die datum tijd vrij houden. Zodra de baby geboren is, kan je contact met me opnemen en plannen we een concrete datum in. Wil je de baby echt als newborn op de foto hebben en dat ik al die kleine details fotografeer, raad ik je aan het ongeveer 10 dagen na de geboorte in te plannen. Het is uiteraard ook mogelijk om de fotoshoot te doen als de baby al een paar maanden is. Dan heb je meer interactie en dat is minstens net zo leuk!

HEB JE NOG VRAGEN?

CONTACT

×