LADEN

Algemeen

Het merendeel van mijn pakketten bestaan uit een minimum aantal foto’s. Dat houdt in dat ik de mooiste foto’s die ik heb gemaakt naar je opstuur. Mocht je na het ontvangen van de bestanden nog speciale verzoeken hebben, kan je het altijd bij me navragen.
Heb je een fotoshoot geboekt waarbij je bijvoorbeeld 10 foto’s krijgt, zal ik alle foto’s in een online galerij uploaden, zodat jullie zelf de keuze kunnen maken.

Category: Algemeen

Binnen twee dagen na de fotoshoot ontvang je een preview van ongeveer 5 foto’s. Bij een bruiloft ontvangen jullie uiteraard een grotere preview! Alle andere bewerkte foto’s (JPEG, hoge en webresolutie) worden binnen twee weken via een online platform gestuurd.

Category: Algemeen

Ik sta zeker open voor opdrachten en/of samenwerkingen in het buitenland. Mocht je een aanvraag hebben, kan je altijd contact met me opnemen, zodat we met elkaar de mogelijkheden kunnen bekijken.

Category: Algemeen

De foto’s zijn niet rechtenvrij en ik, de fotograaf, blijf ten alle tijden eigenaar van de foto’s. Jullie mogen wel alles met de foto’s doen, zo lang ze maar niet commercieel gebruikt worden zonder mijn toestemming. Foto’s delen op op social media, zoals Instagram of Facebook, of foto’s mailen naar familie mag natuurlijk wel gewoon. Ik zou het dan wel op prijs stellen als jullie mij daarin taggen en/of mijn naam vermelden.

Category: Algemeen

Bij het aanleveren van de foto’s zitten zowel foto’s in kleur als zwart/wit. Ik heb daarin een selectie gemaakt. Sommige beelden komen in zwart/wit of juist in kleur niet tot hun recht en op die manier heb ik de foto bewerkt. Mocht je na het ontvangen van de bestanden nog speciale verzoeken hebben, kan je het altijd bij me navragen.

Category: Algemeen

Helaas is dit niet mogelijk. De foto’s die jullie ontvangen zijn door mij geselecteerd en nabewerkt. Jullie zullen de foto’s in hoge resolutie en webresolutie in JPG-bestanden ontvangen. Er worden geen ongeselecteerde of onbewerkte/originele RAW-foto’s geleverd. Daarnaast is het niet toegestaan om de foto’s zelf te bewerken of uit te snijden. Wanneer ik een andere fotograaf heb gefotografeerd, maak ik hier een uitzondering in.

Category: Algemeen

Het kan altijd gebeuren dat een fotoshoot onverwachts niet door kan gaan. Samen zullen we kijken of er een ander moment mogelijk is of dat de fotoshoot wordt geannuleerd. Bij annulering zijn de huidige algemene voorwaarden van toepassing.
Uiteraard streef ik er altijd naar om een fotoshoot op een ander moment of, in geval van slecht weer, op een andere locatie door te laten gaan, zodat jullie alsnog die mooie foto’s krijgen waar jullie zo naar uit hebben gekeken!

Category: Algemeen

Uiteraard is het mogelijk om een fotoalbum te bestellen. Indien hier interesse in is, kunnen we gezamenlijk de mogelijkheden bespreken, zodat het een album wordt die helemaal naar wens is!

Category: Algemeen

De foto’s worden via een online galerij en online downloadplatform aangeleverd. Jullie zullen deze in zowel hoge resolutie als webresolutie ontvangen. De foto’s van de preview worden d.m.v. WhatsApp en/of e-mail gestuurd.

Category: Algemeen

Uiteraard kan je altijd ideeën aandragen, maar daarbij wil ik wel benadrukken dat ik als fotograaf een eigen manier van fotograferen en nabewerken heb. Daardoor zal een foto nooit hetzelfde worden als de foto die je laat zien, maar die foto kan wel als inspiratie dienen.

Category: Algemeen

Load More