LADEN

Bruiloft

De producten worden op maat gemaakt, dus de levertermijn van een gekozen album is afhankelijk van het gekozen product en materiaal. Dit kan van te voren worden uitgezocht en de levertijd zal ik tijdig aan de jullie doorgegeven. Ook dien je rekening te houden met de feedbackrondes en met de tijd die nodig is om de wijzigingen in het ontwerp aan te brengen. De gemiddelde levertijd vanaf het moment van bestellen tot de levering is ongeveer 4 weken.

Category: Bruiloft

Het kan altijd gebeuren dat het geen goed weer is om buiten foto’s te maken. In het geval van een bruidsreportage, is het bruidspaar zelf verantwoordelijk voor een alternatieve (droge) plek waar de fotoshoot plaats kan vinden. Dit kunnen er ook meerdere zijn, zodat we met elkaar (op dat moment) kunnen bepalen waar we foto’s kunnen gaan nemen. En foto’s in de regen met (doorzichtige) paraplu’s kunnen ook hele mooi en romantisch zijn!

Category: Bruiloft

Een trouwalbum is iets waar jullie de rest van je leven met veel plezier naar zullen kijken en daarom vind ik het heel belangrijk dat jullie tevreden zijn. Na de bruiloft lever ik zo snel mogelijk, maar binnen twee weken de bestanden digitaal aan en daarna ga ik aan de slag met de indeling van het album. Ik maak een selectie van de foto’s en de opmaak van het album gebeurt zonder jullie inmenging. Er zullen twee feedbackrondes plaatsvinden, zodat jullie voldoende mogelijkheden hebben om wijzigingen en mensen kenbaar te maken. Jullie hebben voldoende tijd om het album te bekijken en na de aanpassingen, jullie akkoord op de laatste proef en een laatste check, stuur ik het album na de drukker. De gemiddelde levertijd vanaf het moment van bestellen tot de levering is ongeveer 4 weken.

Category: Bruiloft

De foto’s zijn niet rechtenvrij en ik, de fotograaf, blijf ten alle tijden eigenaar van de foto’s. Jullie mogen wel alles met de foto’s doen, zo lang ze maar niet commercieel gebruikt worden zonder mijn toestemming. Foto’s delen op op social media, zoals Instagram of Facebook, of foto’s mailen naar familie mag natuurlijk wel gewoon. Ik zou het dan wel op prijs stellen als jullie mij daarin taggen en/of mijn naam vermelden.

Category: Bruiloft

De foto’s die jullie ontvangen zijn door mij geselecteerd en nabewerkt. Jullie zullen de foto’s in hoge resolutie en webresolutie in JPG-bestanden ontvangen. Op deze manier kunnen jullie de foto’s op social media gebruiken (wel graag mij taggen ) en zelf o groot formaat laten afdrukken. Hebben jullie tips voor het afdrukken nodig of willen jullie dat ik dit voor jullie doe, dan hoor ik het graag.

Category: Bruiloft

Na de bruiloft krijgen jullie de foto’s via een online galerij en online downloadplatform aangeleverd. Dit zijn niet alle foto’s van jullie trouwdag, maar een de selectie die ik heb gemaakt; de mooiste foto’s van jullie, jullie gasten, de omgeving etc. Dit zal geen exacte registratie van de dag zijn, maar wel goed de sfeer van de dag weergeven. Het aantal foto’s is afhankelijk van het pakket dat jullie hebben gekozen.

Category: Bruiloft

Uiteraard is het mogelijk om een trouwalbum te bestellen. Indien hier interesse in is, kunnen we gezamenlijk de mogelijkheden bespreken, zodat het een album wordt die helemaal naar wens is!

Category: Bruiloft

Ja, ik bewaar alle foto’s die ik op jullie bruiloft heb gemaakt, maar omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, raad ik jullie zelf ook aan om direct een back-up van de foto’s te maken. Bij voorkeur zelfs meer dan één.

Category: Bruiloft

Load More