LADEN

Familie

In eerste instantie zou ik zeggen, vooral niets forceren! Ik ben een lifestyle fotografe en dit houdt in dat de foto’s (zo goed als) ongeposeerd zijn en het moment laten zien zoals het is. Jullie mogen knuffelen, kusjes geven, spelen enz. Ik zorg ervoor dat dit op zijn mooist wordt vastgelegd. En mocht één van de kids echt geen zin hebben, is mijn ervaring hem/haar gewoon even zelf te spelen en dan komen ze vanzelf wel weer nieuwsgierig om de hoek kijken. Het gaat om de liefde en het samenzijn die je jezelf wilt blijven herinneren en daarom ben ik er om het moment precies op die manier vast te leggen!

Category: Familie

Het kan altijd gebeuren dat het geen goed weer is om buiten foto’s te maken. In het geval van een fotoshoot, anders dan een bruidsreportage, wordt bij slechte weersverwachtingen de fotoshoot verzet of zoeken we samen naar een geschikte binnenlocatie.

Category: Familie

Voor een familieshoot is er veel mogelijk en afhankelijk van wat jullie willen. Buiten in de natuur is enorm mooi, maar een fotoshoot bij jullie thuis is weer heel knus en een herinnering aan jullie huis. Mocht je willen dat ik daar met jullie over nadenk of wat ideeën geef, hoor ik het graag.

Category: Familie

Load More