LADEN

Newborn

Wat je tijdens een fotoshoot aantrekt is afhankelijk van welke stijl je mooi vindt. Effen en natuurlijke kleuren zijn vaak het mooist op de foto en vermijd drukke prints, grote logo’s/teksten of felle kleuren. Lichte kleding zorgt voor lichte foto’s, maar donkere kleding kan ook juist heel mooi zijn. Let erop dat de kleding van jullie samen bij elkaar past qua kleur/stijl en het matcht met de kleuren in het interieur. Mocht je er niet uitkomen, dan wil ik je graag helpen bij het uitkiezen van de outfit(s). Voor inspiratie kan je ook een kijkje nemen op mijn Pinterest-pagina.

Category: Newborn

Op het moment dat je weet dat in verwachting bent, mag je me al een e-mail sturen. Ik zal de uitgerekende datum in mijn agenda noteren en rondom die datum tijd vrij houden. Zodra de baby geboren is, kan je me een mailtje sturen en plannen we een concrete datum in. Wil je de baby echt als newborn op de foto hebben en dat ik al die kleine details fotografeer, raadt ik je aan het ongeveer 10 dagen na de geboorte in te plannen. Het is uiteraard ook mogelijk om de fotoshoot te doen als de baby al een paar maanden is. Dan heb je meer interactie en dat is minstens net zo leuk!

Category: Newborn

Het is aan te raden te letten op wat voor beddengoed je op jullie bed legt. Ik raad licht beddengoed aan en een niet te druk patroon. Als je dit niet hebt, kun je er ook voor kiezen een groot, licht sprei over het bed te doen of anders eventueel iets te lenen van iemand. Het zorgt voor mooie, frisse foto’s en je kunt er alle kanten mee op. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van wat jullie mooi vinden. Heb ik nog wel als tip het dekbedovertrek (een beetje) te strijken. Wat kreukels is uiteraard geen probleem, maar te veel kan afleiden op de foto’s.

Category: Newborn

Nadat we een datum hebben afgesproken, kom ik graag bij jullie thuis om de foto’s in jullie vertrouwde omgeving, met alle tijd en aandacht voor de baby, te maken. Moet er tussendoor gevoed of verschoond worden? Geen enkel probleem! Er is geen haast en er is voldoende tijd om jullie met elkaar als gezin en apart te fotograferen. Het belangrijkste is dat jullie als gezin mooi worden vastgelegd.

Category: Newborn

Ik maak graag foto’s in de lichtste kamers van de woning. Meestal probeer ik sowieso foto’s te maken in de babykamer en de ouderslaapkamer. Mocht je een lichte woonkamer hebben, dan is dit ook een fijne plek om te fotograferen. Het is fijn als deze kamers opgeruimd zijn.

Category: Newborn

Load More