LADEN

Zwangerschap

Wat je tijdens een fotoshoot aantrekt is afhankelijk van de soort fotoshoot (thuis of juist boudoir) en welke stijl je mooi vindt. Ik vind vooral dat je jezelf er prettig in moet voelen. Effen en natuurlijke kleuren zijn vaak het mooist op de foto en vermijd drukke prints, grote logo’s/teksten of felle kleuren. Lichte kleding zorgt voor lichte foto’s, maar donkere kleding kan ook juist heel mooi zijn. Let erop dat de kleding matcht met de kleuren in omgeving/het interieur en, wanneer andere gezinsleden ook op de foto gaan, jullie kleding bij elkaar past qua kleur/stijl. Mocht je er niet uitkomen, dan wil ik je graag helpen bij het uitkiezen van de outfit(s). Voor inspiratie kan je ook een kijkje nemen op mijn Pinterest-pagina.

Category: Zwangerschap

Eigenlijk is er heel veel mogelijk en is het dan ook persoonlijk wat je mooi vindt en wat je wilt. Wil je een zwangerschapsshoot in de buitenlucht, op een speciale locatie of juist een shoot thuis? Het kan allemaal. Je kunt er zelfs voor kiezen om een stijlvolle boudoir fotoshoot in bijvoorbeeld een mooie hotelkamer te doen. Wie zegt dat een baby belly niet vrouwelijk en een beetje sexy kan zijn?!

Category: Zwangerschap

Uiteraard is dat mogelijk en dat mag je zelf bepalen. Zelfs de huisdieren mogen wat mij betreft op de foto  Voor een zwangerschapsshoot houd ik 1-3 personen aan, maar een extra persoon is geen probleem. Het is maar net wat je zelf mooi vindt of dat je het als gezin wilt vastleggen of gewoon even de focus op jou en die mooie buik waar jullie kindje in groeit.

Category: Zwangerschap

De fotoshoot zal tussen de 32 en 36 weken plaatsvinden. Dit is het beste moment om foto’s te maken, aangezien je buik dan mooi rond is en je kunt nog goed bewegen. Als je net te horen hebt gekregen dat je zwanger bent, mag je me al een e-mail sturen. Zo kunnen we samen een datum reserveren en je wensen doornemen.

Category: Zwangerschap

Load More