Newborn_fotoshoot_Jody-van-Seggelen_fotograaf_den-haag_delft_zoetermeer-58
Newborn_fotoshoot_den-haag_Jody-van-Seggelen-fotograaf-4
Geboorte_Newborn_fotograaf_Den-Haag_Jody-van-Seggelen-fotografie-16
Geboorte_Newborn_fotograaf_Den-Haag_Jody-van-Seggelen-fotografie-20
Zwangerschap_fotoshoot_Den-Haag_strand_Jody-van-Seggelen-Fotografie-5
5 5

Collect beautiful moments

Precies waar fotografie voor mij om draait; de mooiste momenten verzamelen. Dit is wat ik met Jody van Seggelen Fotografie voor jou doe. Professionele fotoshoots tijdens de zwangerschap, geboorte, kraamtijd of newborn periode in Den Haag en omgeving.

Kijk rustig rond op mijn website, vraag een brochure aan of neem vrijblijvend contact met me op. Met liefde maak ik van deze mooie momenten een tastbare herinnering. Voor nu en voor later.

Welkom

Op mijn website

Contact

Brochures

Blog posts

Vijf goede redenen waarom je juist wél voor een geboortefotograaf moet kiezen.

In deze blog geef ik 10 tips voor een geslaagde lifestyle newbornshoot.

Het verschil tussen een kraamtijd- en een newbornshoot. In deze blog leg ik het uit.

The Camera

The girl behind

Wie ben ik? In het kort: ik ben Jody, geboren op 23 juli in Roelofarendsveen. Ik woon al 15 jaar met mijn liefde Maurice in Den Haag en in oktober '21 is ons zoontje Viggo geboren. Ik heb interieurstyling & -ontwerp gestudeerd en fotografie is mijn passie. Dit is wat ik het liefste doe!

Niet alleen van fotograferen word ik een blij mens, maar ook van reizen (die camera gaat uiteraard wel mee), bloemen, vintage vondsten, dansen op ietwat foute muziek, mooie interieurs en buiten zijn in de natuur. Dit laatste is dan ook weer goed te combineren met een fotoshoot!

MEER OVER MIJ

Zwangerschap, newborn of met het Gezin. Een fotoshoot waarbij het moment zo natuurlijk mogelijk wordt vastgelegd. Perfectly inperfect.

Ik ben dol op geboorteverhalen en met liefde zal ik die van jullie kindje(s) in beeld vertellen; van de weeën tot de eerste uren na de geboorte.

Een mooie fotoreportage van de kraamtijd thuis of in het ziekenhuis die 'the real deal' laat zien.

MEER REVIEWS

Lieve woorden

“Ik ben camera shy en hou er helemaal niet van op bekeken te worden. Geen denken aan dat ik een shoot zou doen, ware het niet dat ik Jody leerde kennen. Bij haar voelde ik me meteen op mijn gemak. Het was niet alleen heel gezellig en leuk om samen over de beelden na te denken, maar ik was ook stil van het resultaat wat ik binnenkreeg. Ik heb eindelijk eens foto's waar ik mezelf mooi op vind staan, zoals ik mezelf zie en ongekunsteld.”

- Levi

Gratis e-book kraamtijd fotografie

Checklist KraamtijdFotografie

Maak mooiere foto's tijdens de kraamtijd met de tips uit mijn gratis checklist

Download het gratis e-book en laat mij je helpen om echt waardevolle foto's tijdens die eerste periode samen te maken.

GRATIS E-BOOK

×