Veelgestelde vragen

Wat is jouw werkgebied?

01

Mijn woonplaats is Den Haag en ik fotografeer voornamelijk in de regio. Woon je verder weg en wil je dat ik bij jullie langskom voor een fotoshoot? In overleg is er veel mogelijk. Reizen binnen Nederland is dan ook geen probleem! Buiten een straal van 10km (vanaf 2548) bedragen de reiskosten € 0,35 per gereden kilometer. Kosten voor het buitenland zijn op aanvraag.

Wat zijn de kosten voor een fotoshoot?

02

De kosten voor een fotoshoot zijn afhankelijk van de soort fotoshoot. In het menu bij 'fotoshoots' vind je meer informatie hierover; wat krijg je en wat kost het? Mocht je meer informatie willen ontvangen, dan kan je altijd contact met me opnemen of hier een brochure aanvragen.

Hoeveel foto's krijg ik en wat is de levertijd?

03

Binnen 2 werkdagen na de fotoshoot ontvang je een preview van ongeveer 3 foto’s. Bij een geboorte ontvangen jullie uiteraard een grotere preview van minimaal 25 foto's! Alle andere bewerkte foto’s (JPEG; hoge resolutie) worden binnen 3 weken via een online platform gestuurd. Bij een kraamtijd- en geboortereportage hangt de hoeveelheid foto's af van hoeveel ik er uiteindelijk heb geselecteerd. Meer informatie vind je in het menu 'fotoshoots'.

Wat trek ik aan tijdens een fotoshoot?

04

Wat je tijdens een fotoshoot aantrekt is afhankelijk van de soort fotoshoot en welke stijl je mooi vindt. Ik vind vooral dat je jezelf er prettig in moet voelen. Effen en natuurlijke kleuren zijn vaak het mooist op de foto en vermijd drukke prints, grote logo’s/teksten of felle kleuren. Lichte kleding zorgt voor lichte foto’s, maar donkere kleding kan ook juist heel mooi zijn. Let erop dat de kleding matcht met de kleuren in omgeving/het interieur en, wanneer andere gezinsleden ook op de foto gaan, jullie kleding bij elkaar past qua kleur/stijl. Mocht je er niet uitkomen, dan wil ik je graag helpen bij het uitkiezen van de outfit(s). Voor inspiratie kan je ook een kijkje nemen op mijn Pinterest-pagina.

Wanneer plan ik een zwangerschaps- of newbornshoot?

05

Voor beide fotoshoots geldt; wanneer je weet dat je zwanger bent, mag je een e-mail sturen. Een zwangerschapsshoot zal tussen de 31 en 35 weken plaatsvinden. Dit is het beste moment om foto’s te maken, aangezien je buik dan mooi rond is en je jezelf waarschijnlijk prachtig en goed voelt.
Voor de newbornshoot zal ik de uitgerekende datum in mijn agenda noteren en rondom die datum tijd vrij houden. Zodra de baby geboren is, kan je contact met me opnemen en plannen we een concrete datum in. Wil je de baby echt als newborn op de foto hebben en dat ik al die kleine details fotografeer? Dan raad ik je aan het binnen twee weken na de geboorte in te plannen. Het is uiteraard ook mogelijk om de fotoshoot te doen als de baby al een paar maanden is. Dan heb je meer interactie en dat is minstens net zo leuk!

Newborn baby voor borst van papa tijdens fotoshoot

HEB JE NOG VRAGEN?

Newborn fotoshoot

CONTACT

Newborn fotoshoot
×