Meer informatie over

Mijn Pakketten & Prijzen

Weet precies wat je kunt verwachten

Zwangerschap

Vanaf het moment dat je te horen krijgt dat je zwanger bent, begint een nieuw avontuur. En natuurlijk wil je graag mooie foto’s van de zwangerschap en die mooie buik waar jullie kindje in groeit. Dat komt goed uit, want daar kan ik jullie bij helpen!

Als je net te horen hebt gekregen dat je zwanger bent, mag je me al een e-mail sturen. Zo kunnen we samen een datum reserveren en je wensen doornemen. De fotoshoot zal tussen de 32 en 36 weken plaatsvinden. Dit is het beste moment om foto’s te maken.

Inclusief:

1-1,5 uur fotoshoot

25 foto's

(bijbestellen mogelijk)

max. 3 personen

preview

Mini album (15x15 cm)

Reiskosten < 10km

Pakketprijs:

€ 299,-

Brochure-aanvraag

Portfolio Zwangerschap

Geboorte

Inclusief:

Geboortefotografie; van alle grote momenten in je leven laat je foto's maken, dus waarom niet van de geboorte van jullie kindje(s)? Een dag die je nooit meer zult vergeten, maar ook een dag die zo aan je voorbij gaat. Wat is er dan mooier om dit in beeld te laten vastleggen?!

Vanaf zo'n 4 à 5 cm tot twee uur na de geboorte zal ik erbij aanwezig zijn en het gehele geboorteproces wordt met liefde en respect vastgelegd. Zo hebben jullie een herinnering voor altijd!


Interesse? Neem gerust contact met me op om kennis te maken.

Kennismaking

min. 100 foto's

v.a. wk 38 stand by

grote preview

mini album (20x20 cm)

reiskosten <20 km

25% korting op kraamtijd en/of newbornshoot

Pakketprijs:

€ 1.750,-

Brochure-aanvaag

Portfolio Geboorte

Kraamtijd

De kraamweek; de intieme momenten van voedingen, huid-op-huid contact, het eerste badje, die donkere kringen onder je ogen, rondslingende babykleertjes en vooral heel veel knuffelen. Dat is waar ik met dit pakket foto's van kom maken. Een mooie fotoreportage van de kraamtijd die 'the real deal' laat zien.

In de eerste week na de geboorte kom ik bij jullie thuis of in het ziekenhuis langs. Heb je interesse? Laat het me dan weten, zodat ik hier de periode rondom de uitgerekende datum rekening mee kan houden.

Inclusief:

2-2,5 uur fotoshoot

Min. 50 foto's

grote preview

mini album (15x15 cm)

reiskosten <10 km

Pakketprijs:

€ 429,-

Brochure-aanvraag

Portfolio Kraamtijd

Newborn

Ahh, daar is jullie kleine en dat is een goede reden om foto's te laten maken! Ik kom graag bij jullie thuis om de foto’s in jullie vertrouwde omgeving, met alle tijd en aandacht, te maken. Moet er tussendoor gevoed of verschoond worden? Geen enkel probleem! Er is geen haast en er is voldoende tijd om jullie met elkaar als gezin en apart te fotograferen.

Als je weet dat in verwachting bent, mag

je me al een e-mail sturen. Ik zal de uitgerekende datum in mijn agenda noteren en rondom die datum tijd vrij houden.

Inclusief:

1,5-2 uur fotoshoot

35 foto's

(bijbestellen mogelijk)

max. 5 personen

preview

mini album (15x15 cm)

reiskosten < 10km

Pakketprijs:

€ 327,-

Brochure-aanvraag

Portfolio Newborn

Day in the Life

Niet poseren, geen blinkend schoon huis, maar een gewone willekeurige ochtend. Bij Day in the Life-fotografie wordt jullie leven gefotografeerd zoals het op dat moment is. De liefdevolle momenten in jullie gezin.

Dan kun je denken aan samen ontbijten, een boekje lezen, koekjes bakken, het bedtijdritueel, naar de markt gaan, stoeien of samen bouwen met de blokken. De alledaagse dingen, maar dan door mij, als vlieg op de muur, mooi vastgelegd. De echt momenten die je je voor altijd wilt blijven herinneren.

Inclusief:

2,5 uur fotoshoot

40 foto's

(bijbestellen mogelijk)

max. 5 personen

preview

mini album (15x15 cm)

reiskosten <10km

Pakketprijs (1x):

€ 349,-

Pakketprijs (2x per jaar):

€ 300,-

Dit wil ik!

per fotoreportage

Contactformulier

Gezin

Schiet het er wel eens in om mooie, ongedwongen foto’s van de kinderen of jullie als gezin te (laten) maken? Wat zonde! Maar hoe leuk is het dan om eens een fotoshoot te boeken. Een lifestyle shoot zonder geposeerde foto’s waar de liefde en connectie zichtbaar is. Ik leg jullie graag vast op jullie mooist en zoals jullie als gezin zijn!  

Een gezinsshoot kan thuis, maar natuurlijk ook op een mooie buitenlocatie. Stuur me gerust een mailtje en we bespreken de mogelijkheden.

Inclusief:

1-1,5 uur fotoshoot

25 foto's

(bijbestellen mogelijk)

max. 5 personen

preview

mini album (15x15 cm)

reiskosten <10km

Pakketprijs:

€ 299,-

Brochure-aanvraag

Portfolio Familie

Portret (studio)

Wil je jouw kinderen als een kunstwerk aan de muur hangen? Een foto die jouw kids laten zien zoals ze zijn zonder te veel afleiding van de omgeving? Dan is een portretfoto als deze dat wat je zoekt! Met daglicht en een effen achtergrond maak ik sprekende beelden met oprechte emoties. Een echte eyecatcher voor aan de muur!

Heb je specifieke wensen, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Het is ook mogelijk om een fotoafdruk of wanddecoratie bij te bestellen, dan kan je het direct ophangen!

Inclusief:

30 min fotoshoot

5 foto's

(bijbestellen mogelijk)

1 persoon

Extra persoon + €75,-

leeftijd vanaf +/- 10 mnd

Thuis in overleg mogelijk

fotoproducten bij te bestellen

Pakketprijs:

€ 195,-

Dit wil ik!

Contactformulier

Bruiloft

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Deze speciale dag moet natuurlijk worden vastgelegd. Met mijn oog voor detail en compositie zal ik deze dag de mooiste momenten voor jullie verzamelen en de sfeer van deze dag 'vangen', zodat jullie die later weer exact kunnen herbeleven.

Aangezien je bij een bruiloft te maken hebt met speciale wensen, stel ik voor contact met mij op te nemen. Ik stuur jullie een informatiebrochure met meer info over de pakketten en kunnen we met elkaar jullie wensen en verwachtingen bespreken. Iedere bruiloft is immers uniek!

vanaf pakket inclusief:

kennismaking

6 uur fotografie

min. 250 foto's

grote preview

online galerij

mini album (20x20 cm)
(upgrade mogelijk)

reiskosten <20km

25% korting op een loveshoot

Vanaf prijs:

€ 1.295,-

Ja, ik wil... een brochure!

Portfolio Bruiloft

Hierboven vind je meer informatie over de verschillende pakketten en tarieven. Op die manier is het in één oogopslag duidelijk wat je kunt verwachten, maar er is uiteraard van alles mogelijk!

Als je er voor kiest om mij als fotograaf in te huren (waar ik altijd nog een vreugdedansje voor maak), kan je contact met mij opnemen. We zullen samen kijken naar een datum en de mogelijkheden.

Na het invullen van het aanvraagformulier ontvang je per mail een bevestiging met een informatieflyer en factuur. Wanneer je hier mee akkoord gaat en de (aan)betaling hebt gedaan, is de datum definitief.

Ik zal er alles aan doen om de fotoshoot zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Na de shoot stuur ik binnen twee werkdagen een preview en de rest van de bewerkte foto's komen z.s.m. jullie kant op!

Get to know

Mijn werkwijze

Het moment op zijn mooist

MEER OVER MIJ

×