Een goede start voor jullie kindje, dat wil je toch!

JA, DAT WIL IK!

Zwangerschapfotoshoot thuis in Den Haag

Ja, jullie verwachten een kindje!

Gefeliciteerd! De zwangerschap is een enorm bijzondere periode, maar ook een periode dat er veel op jullie af komt. Wat heb je nodig, wat kun je verwachten en wat 'moet' je allemaal regelen? Er is vooral heel veel aandacht voor de zwangerschap en de eerste periode met jullie kindje, maar hoe zit dat met de bevalling zelf? Wat kun je doen om deze als zo ontspannen mogelijk te ervaren, zodat jij die positieve ervaring hebt en jullie kindje een goede start?

Ik weet het.. nog meer vragen die op je afkomen. Al ben ik van mening dat dit de belangrijkste vraag is. Wist je dat op dit moment 1 op de 5 vrouwen een negatieve ervaring heeft en zelfs 1 op de 10(!!!) de bevalling als traumatisch ervaren? Dat is te veel! Uiteraard is iedere bevalling anders, maar heel veel kan voorkomen worden door je op de juiste manier voor te bereiden. De zwangerschapscursus van Relaxed bevallen vanuit Regie® draagt bij aan een goede, realistische voorbereiding. Praktische informatie over de bevalling, fijne ademhalingstechnieken en de juiste mindset zullen jullie daarbij helpen.

Hoe jij de bevalling ervaart heeft een enorme invloed op de kraamtijd en de periode er na. Iedere vrouw, dus jij ook, verdient die positieve ervaring om daarna te kunnen genieten van jullie kindje.

Een ontspannen bevalling waar je positief op terug kunt kijken, daar gaan we voor!

Zie je er tegenop om te bevallen?

Ik kan je daarbij helpen!

Het is heel begrijpelijk dat je niet bepaald uitkijkt naar de geboorte zelf en het spannend vinden. Natuurlijk zijn jij en jouw partner nieuwsgierig naar jullie kindje, maar daar gaat eerst nog een bevalling aan vooraf :) Het hoort erbij, maar dat houdt niet in dat je er niet naar uit kunt kijken, er niet van kunt genieten en er niet positieve ervaring van kunt maken. Tijdens de zwangerschapscursus van Relaxed bevallen vanuit Regie® krijg je de juiste handvatten om vol vertrouwen de bevalling in te gaan.

Je hebt misschien de meest verschrikkelijke geboorteverhalen in je omgeving gehoord en we kennen allemaal de vrouwen op tv die het hele ziekenhuis bij elkaar gillen. Dat hoeft helemaal niet (mag overigens wel)! Met het programma van Relaxed bevallen vanuit Regie® bereid je je voor op het meest waanzinnige wat je mag gaan doen. Je raakt niet bij de eerste wee in paniek, want je weet precies wat er gaat gebeuren. Je leert fijne ademhalingstechnieken, maar je krijgt ook praktische informatie over de bevalling en wat je zelf kunt doen om deze als zo prettig mogelijk te ervaren. Je weet wat jullie willen en wat jullie kunnen verwachten.

Na het volgen van het Relaxed bevallen vanuit Regie®-programma zijn jij en jouw partner (ja, een bevalling is teamwork) er helemaal klaar voor om vol (zelf)vertrouwen de bevalling tegemoet te gaan. Ik heb er zin in om je te helpen zin te krijgen om te gaan bevallen. Net als al die andere vrouwen, kan jij dit ook!

Wat leer je bij het Relaxed bevallen vanuit Regie®-programma?

Het RBVR®-programma is opgebouwd met verschillende thema’s.

· Relaxed bevallen, hoe dan?!
Het normaliseren van bevallen en hoe verloopt het bevalproces.

· Wie is jouw geboorteteam?

Nadenken over wat jullie willen en hoe je dat kunt bewerkstelligen.

· Hormoonflow

Alle tips, tools en handvatten om (samen) te ontspannen.

· Wat als het anders verloopt?
Hoe ga je om met onverwachte situaties en zorg je voor een positieve bevalervaring?

Mijn vriend en ik hebben tijdens mjin zwangerschap ook deze uitgebreide zwangerschapscursus gevolgd en hadden een geweldige bevalervaring!

Aanbod

Zwangerschap fotoshoot met schaduw thuis in Den Haag
Newborn fotoshoot baby voetjes in handen
Geboortefotografie in Delft

ONLINE

SOON

Online cursus |

RBVR®-essentiels

Relaxed bevallen vanuit Regie® | Privéles

Relaxed bevallen vanuit Regie® | Programma

Geboortefotografie

i.c.m. RBVR®

Zwangerschap fotoshoot thuis Den Haag

Controle hebben over je lijf, over het proces, over je bevalling? Dat kan!

BLOG Posts

Je leest hier wat het RBVR-programma voor jullie kan betekenen.

Hoe kies je jouw geboorteteam? Bevallen is teamwork. Bevallen doe je samen!

In deze blog een aantal tips om de bevalling zelf te proberen op te wekken.

Waarom kies je voor mij?

Een vraag die ik niet voor je kan beantwoorden. Het is waarschijnlijk een gevoel dat we een match zijn. Dat datgene wat ik je kan leren, jullie ook daadwerkelijk gaat helpen bij de bevalling. Toen ik zwanger was van Viggo en zelf RBVR® volgde, heb ik daar enorm veel aan gehad! Ik ging ontspannen en vol vertrouwen de bevalling in. Mijn lijf kan dit! En we wisten precies wat we wilden en wat er allemaal mogelijk is. Ontspanning is belangrijk, maar ook communicatie. Hoe maak je duidelijk wat jouw wensen zijn en hoe zorg je ervoor dat je die bewaakt. Dat en nog veel meer, leer je bij Relaxed bevallen vanuit Regie®.

Alvast een aantal weetjes over mij:

- Ik ben een rustig en betrokken persoon. Ik ben oprecht geïnteresseerd in al 'mijn mama's'.

- Geboorteverhalen, I love it! Door mijn eigen bevalling, maar ook de geboortes die ik mocht fotograferen en alle verhalen die ik tijdens newbornshoots hoor. Dat is de reden waarom ik de opleiding tot RBVR-geboortecoach heb gevolgd.

- De geboorte van mijn zoontje Viggo was een supersnelle, mooie thuisbevalling. Zonder persweeën, dat dan weer wel. Niet perfect, maar het was precies zoals wij het wilden. Lees hier mijn bevalverhaal.

- Ik drink graag bloemige theetjes; kamille, jasmijn & roos. Gember met sinaasappel is ook altijd lekker! Sowieso ben ik een enorme theeleut :)

Fotograaf Den Haag Jody van Seggelen

MIJN BEVALVERHAAL

MEER OVER MIJ

Veelgestelde

vragen

MEER FAQ

×