LADEN

NAAM

Jody van Seggelen

WOONPLAATS

Den Haag, NL

Hi! Wat leuk dat je iets meer over mij te weten wilt komen. Het is belangrijk om te weten of een fotograaf bij je past, dus laat ik iets meer over mezelf vertellen; Ik ben Jody van Seggelen, geboren op 23 juli 1985 en woon met mijn vriend Maurice in Den Haag. Ik word heel blij van interieur & lifestyle (hier ben ik ook in afgestudeerd), maar het meest enthousiast word ik toch wel van fotograferen! Dan vooral van het fotograferen van mensen; baby’s, gezinnen, zwangerschappen, maar ook portretten en bruiloften. Pure fotografie die de persoon of het moment laten zien zoals het is, maar dan op zijn mooist. Liefde en humor zijn voor mij heel belangrijk in het leven en het doel is dan ook dat dit in mijn foto’s terugkomt. Ontspannen, niet geposeerde lifestyle foto’s waar de liefde en connectie zichtbaar is. Ik werk voornamelijk met bestaand licht, aangezien ik dit het mooist vind.

Na het volgen van verschillende fotografiecursussen/workshops en zelf op ‘ontdekkingsreis’ te gaan, ben ik er achter dat mijn grote passie fotografie is. Door mijn opleiding interieurstyling kan ik met een creatief oog naar compositie en kleur kijken en probeer ik het moment zo natuurlijk mogelijk vast te leggen. Door middel van een mooie foto kan je iemands persoonlijkheid of het moment laten zien zoals het is en een waardevolle herinnering creëren. Ieder mens, gezin en moment is mooi en uniek en dat is iets wat ik in beeld wil brengen!

Fotografie heeft mij altijd al geïntrigeerd. Hoe je door middel van compositie en belichting een bepaalde sfeer kunt creëren, het moment kunt ‘vangen’ en op een later tijdstip weer exact kunt herbeleven. Dat is de kracht van een goede foto en dat is iets wat ik met mijn fotografie wil bereiken.

Nieuwsgierig geworden naar mij of mijn werk? Bekijk gerust mijn Lookbook of bezoek mijn Facebook- of Instagram-pagina. Als het je leuk lijkt om door mij gefotografeerd te worden of heb je vragen, dan kan je altijd contact met me opnemen!

Fotograferen is dat wat ik het liefste doe en ik wil anderen net zo blij maken met mijn fotografie als hoe blij ik er van word!