LADEN

LISANNE

Minimaal één keer per jaar volg ik een workshop fotografie. Goed voor de ontwikkeling en vooral de inspiratie. Het contact met andere fotografen en nieuwe technieken of manieren van fotograferen. Een workshop die hoog op mijn wensenlijstje stond, was de workshop Portrait by Natural Light van Silver Lining Studio. Ik fotografeer voornamelijk met daglicht en ik wilde graag leren hoe je portretten met een studio-waardige look fotografeert en dat is iets wat ik zeker heb geleerd!

Er was voldoende tijd om de theorie ik de praktijk toe te passen en daar zijn onderstaande plaatjes het resultaat van. Lisanne stond die dag model (zij is ook fotografe, al zou je het niet zeggen want ze poseert als een heus fotomodel zo mooi) en zag er schitterend uit. De zon scheen die dag fel, waardoor we ook konden experimenteren met direct licht en door wat slimme trucs werden er verschillende settings gecreëerd.

Met een hoofd vol nieuwe ideeën ben ik die dag naar huis gereden en enorme zin om hier verder mee aan de slag te gaan. Wat vinden jullie ervan?