LADEN

LOBNA+NATHAN

Afgelopen juni mocht ik deze intieme dag fotograferen. Door Corona was het onzeker of de bruiloft überhaupt door kon gaan en in welke vorm. Zo’n 4 weken voor dé datum kreeg ik het bericht: “Jody, we gaan het toch doen. Kan jij nog?” Natuurlijk dat ik deze datum nog in mijn agenda had geblokt en uiteraard dat ik de dag, die nu nog specialer zou worden, voor hen wilde vastleggen! Als huwelijksfotograaf is dat toch wat je het liefste doet. En het was prachtig; een dag met heel veel liefde.

.

De dag begon met de voorbereidingen bij het ouderlijk huis van de bruidegom waar zijn moeder en tweelingbroer ook bij waren. Daarna snel door naar Den Haag centrum waar de bruid met haar ouders en twee vriendinnen al gereed waren en met bubbels hadden geproost op deze dag. Tijd om wat sfeerfoto’s te maken en toen kwam de bruidegom al snel in een klassieke Porsche voorrijden. Wat een grappig verhaal is, is dat ik bij de voorbespreking de vraag stelde wat er echt op de foto moest en hij direct zei hij: “De trouwauto!” Dus na die eerste blik gingen we richting het oude stadhuis in Den Haag. Daar was de ceremonie met een klein gezelschap van familie en vrienden (want tja, Corona) in die schitterende trouwzaal. Daardoor was het heel persoonlijk, werd er af en toe een traantje weggepinkt, maar vooral heel veel gelachen. Aansluitend was er buiten bij Pavlov in Den Haag centrum een heerlijke late lunch met speeches, een quiz en een schitterende taart van Patisserie Jarreau.

Ondanks alles liefde werd gevierd en ben ik zo enorm dankbaar dat ik deze prachtige bruiloft tijdens de Coronacrisis mocht fotograferen. Het blijft bijzonder en een eer als het bruidspaar jou vertrouwt en onderdeel laat zijn van hun mooiste dag. Bedankt Lobna & Nathan!