LADENIk ben Jody, geboren op 23 juli 1985 en woon met mijn vriend in die mooie stad achter de duinen, Den Haag. Fotograferen en hier verhalen mee vertellen, is wat ik het liefste doe! Jouw meest speciale, maar ook de alledaagse momenten vastleggen. Momenten die je voor altijd wilt blijven herinneren. 

Ik hou van lifestyle fotografie die de persoon of het moment laten zien zoals het is, maar dan op zijn mooist. Liefde en humor zijn voor mij heel belangrijk en dit wil ik in mijn foto’s laten terugkomen. Ontspannen, niet (al te veel) geposeerde foto’s waar de liefde en connectie zichtbaar is.

Wil je ook die fijne herinneringen van jouw gezin, jezelf of een speciale gelegenheid zoals jullie bruiloft laten vastleggen? Neem dan gerust een kijkje op mijn site en mocht je vragen hebben, kan je altijd contact met me opnemen via het contactformulier of een e-mail sturen naar info@jodyvanseggelen.nl.

Liefs, Jody


Shoot me!

TESTIMONIALS

Twee keer heb ik mogen genieten van het resultaat van de foto’s van Jody. Toen ik zwanger was, heeft ze foto’s gemaakt en toen ons dochtertje was geboren. De zwangershapsshoot was niet een standaard fotoshoot, maar helemaal naar wens passend bij wie ik ben. Zo’n mooie blijvende herinnering! De tweede keer heeft Jody wederom verrast. Zulke mooie foto’s van de kleine Jolie, wow! De juiste styling, precisie en Jody’s geduld hebben geresulteerd in prachtige foto’s. Ontzettend blij mee en zeker voor herhaling vatbaar!

LINDA

We wilden graag een zwangerschapsshoot doen, niet te zoetsappig maar een mooie herinnering aan mijn zwangere buik in combinatie met mijn oudste dochter. Zij is een ster in gekke bekken trekken voor de foto maar gelukkig wist Jody haar goed te benaderen en op de juiste momenten foto’s te maken. De foto’s zijn buiten gemaakt, het weer was een beetje wisselend maar het zijn echt hele mooie foto’s geworden. Zou zeker weer voor Jody kiezen als ik het over mocht doen. Het is een topper!

DANIËLLE