Zwangerschapsshoot in Den Haag

De cursus om je tijdens de zwangerschap goed voor te bereiden

Het Relaxed bevallen vanuit Regie®-programma

Regie tijdens jouw bevalling en een positieve bevalervaring, dat wil toch iedere vrouw? Het RBVR-progamma leert jou en jouw partner (bevallen is teamwork) hoe jullie dit kunnen realiseren. Naast de adem-, hypnobirthing-, en ontspanningstechnieken, die zorgen voor rust en een ontspannen flow, krijg je ook praktische informatie over de bevalling. Op die manier weet je wat je kunt verwachten en wat je tijdens de bevalling wilt.

Ongeacht of je thuis of in het ziekenhuis bevalt, je zult op iedere situatie voorbereidt zijn of weten hoe je er mee om kunt gaan. Dan maakt het niet meer uit waar je bevalt, jullie weten namelijk heel goed wat jullie willen!

Het RBVR-programma is geen ‘pufcursus’, het is veel meer dan dat. Het is een uitgebreide zwangerschapscursus boordevol informatie die jou en jouw partner op een realistische manier voorbereiden. Geen geboortescènes zoals in films, maar een ontspannen bevalling en rustige start voor jullie kindje.

Het vrouwelijk lichaam is gemaakt om een kindje op de wereld te zetten en iedere vrouw kan dit. Jij ook! Het is belangrijk om te weten hoe je je het beste kunt voorbereiden, zodat je weet hoe je dit doet en wat je kunt verwachten. Een goede voorbereiding en de juiste mindset dragen namelijk bij aan een positieve bevalervaring. Dat heb ik persoonlijk ervaren en daar ben ik van overtuigd! Met het RBVR-programma leer je dit.

Waarom zou je RBVR® volgen?

Met deze zwangerschapscursus worden jij en jouw partner (ja, je doet dit samen) voorbereid op de komst van jullie kindje. Nu heb je nog geen idee wat je kunt verwachten en misschien vind je dat spannend (of ben je zelfs angstig). Je hebt verhalen gehoord dat het pijn gaat doen, maar hoeveel? Wat is er allemaal mogelijk en wat willen jullie? Met het Relaxed bevallen vanuit Regie®-programma krijg je duidelijkheid.

Hoe houd je de controle, hoe blijf je ontspannen en hoe ga je mee in de flow, zodat je met een positief gevoel op de bevalling terug kunt kijken? Dat is het belangrijkste!

Zorg ervoor dat negatieve bevalverhalen van anderen niet in je hoofd gaan zitten en je angstig bent om te gaan bevallen. Dit heeft namelijk een enorme invloed op het verloop. Ja, een bevalling is onvoorspelbaar, maar kennis geeft (zelf)vertrouwen. Door je goed en realistisch voor te bereiden, weet je precies wat je kunt verwachten en wat je wensen zijn. Of het nu gaat om een bevalling thuis of als je (onverwachts) naar het ziekenhuis gaat, dit komt allemaal aan bod in het programma. Zo houden jullie de regie!

Zwangerschap fotoshoot thuis in Den Haag

Wat leer je?

Wat krijg je?

Wanneer je dit programma volgt, kan je het volgende verwachten:

· Heel veel informatie! (zie aanbod)

· Vergoeding zorgverzekeraar (even navragen)

· Extra’s zoals mailingen boordevol informatie, podcasts, video’s, tools & tricks

· Cadeaus zoals visualisatie technieken, ademtechniek video, speciale voor jou gecomponeerde muziek etc

· Geboorteplan template.

Het Relaxed bevallen vanuit Regie®-programma is opgebouwd met verschillende thema’s.

· Relaxed bevallen, hoe dan?!
Het normaliseren van bevallen en hoe verloopt het bevalproces.

· Wie is jouw geboorteteam?

Nadenken over wat jullie willen en hoe je dat kunt bewerkstelligen.

· Hormoonflow

Alle tips, tools en handvatten om (samen) te ontspannen.

· Wat als het anders verloopt?
Hoe ga je om met onverwachte situaties en zorg je voor een positieve bevalervaring?

Zwangerschap fotoshoot strand Scheveningen

Na het volgen van het RBVR-programma:

· Beheers je de juiste ademhalingstechnieken en de beste ontspanningsmethodes om jouw lijf in een rustige staat te laten bevallen;

· Weet je wat jullie wensen zijn. Vooral handig omdat de kans groot is dat jouw bevalling medisch wordt (ruim 80% bevalt in de 'tweede lijn' en dat betekent een medische bevalling);

· Hebben jullie een 'Geboorteplan 2.0' gemaakt. Met dit Geboorteplan, dat speciaal is ontwikkeld voor het Relaxed bevallen vanuit Regie® programma, krijg je inzicht in alle mogelijke scenario’s en kijken jullie verder dan het ideale scenario;

· Hebben jij en jouw partner zin in de bevalling!

Ik had echt zin in de bevalling en was vooral heel nieuwsgierig hoe het zou zijn.

DIT WIL IK!

×