Your Birth Story

GEBOORTE

Fotoreportage

Geboorte

Liefde, sfeer en emoties

Jaaaa, jullie verwachten een kindje. Gefeliciteerd! Zo bijzonder en wat mooi dat jullie die eerste ontmoeting willen blijven herinneren. Een dag die je nooit meer zult vergeten, maar ook een dag die zo aan je voorbij gaat. Van alle grote momenten in je leven laat je foto’s maken. Waarom dan niet van de geboorte van jullie kindje(s)?

Bij een geboortereportage draait het om liefde, sfeer, emoties en details. De zichtbare liefde en steun tussen jou en jouw partner. De sfeer van de omgeving waar je gaat bevallen. De emoties bij het voor het eerst zien van jullie kindje. De details van de haartjes, de navelstreng en smeer op het huidje. Ik zal al die intieme momenten vastleggen die tijdens de bevalling plaatsvinden. Van de eerste weeën tot 2 uur na de geboorte van de baby, elke stap wordt voor jullie gedocumenteerd.

Klik hier voor meer geboortefoto's

PORTFOLIO

Geboortefotografie Den Haag

Brochure

Ja, Dit lijkt me wel wat!

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Mijn brochure boordevol tips & tricks, met alle informatie over de fotoshoot en hoe ik te werk ga, kun je vrijblijvend aanvragen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

BROCHURE AANVRAGEN

Als geboortefotogaaf, maar ook als moeder, weet ik uit ervaring dat een bevalling, en dan vooral de laatste fase, volledig aan je voorbij kan gaan. Als het goed is, zit je in jouw bevalbubbel en krijg je zeker de helft niet mee van wat er om je heen gebeurt. En daar ben ik als geboortefotograaf: op dat moment ben ik jouw ogen. Door middel van mijn foto’s kan je het moment herbeleven en blijven herinneren.

Elke geboorte heeft zijn eigen unieke verhaal. Het verhaal van jullie kindje! Ik ben dan ook dol op geboorteverhalen en met liefde zal ik die van jullie in beeld vertellen. Het geboorteproces wordt met liefde en respect gedocumenteerd en ik zal alleen fotograferen wat er zich voor mijn camera afspeelt. Ik zal om jullie en de zorgverleners heen bewegen en de situatie vastleggen zoals het is. Niets regisseren, maar registreren.


Wil je deze eerste momenten met jullie kindje voor altijd blijven koesteren en zou je er van balen als er geen foto’s van worden gemaakt, omdat jouw partner of de zorgverleners met andere dingen bezig zijn? Dan is een geboortefotograaf zeker iets voor jullie! Een fotoreportage van één van de meest life changing momenten in jullie leven!

Over Jody

Zijn wij een match?

Zeker bij zo'n intiem moment als de bevalling is het belangrijk na te denken wie je onderdeel wilt uit laten maken van jouw geboorteteam. Je hebt weloverwogen gekozen voor een verloskundige, kraamzorg en misschien zelfs wel een doula. Wanneer je kiest voor een geboortefotograaf wordt diegene ook onderdeel van jouw geboorteverhaal. Ik zal dan ook altijd aanraden een kennismakingsgesprek in te plannen om te kijken of die klik er is en je op jouw gemak voelt. En dat geldt ook voor mij. Bij een geboorte weet ik graag bij wie ik de kamer binnen stap :)

Alvast een aantal weetjes over mij:

- Ik ben een rustig en betrokken persoon. Tijdens een bevalling kan ik mij goed op de achtergrond houden, maar ook een helpende hand bieden of een praatje maken.

- De geboorte van mijn zoontje Viggo was een supersnelle thuisbevalling. Helaas zijn daar weinig foto's van, want door Corona kon er geen geboortefotograaf bij aanwezig zijn.

- Geboorteverhalen, I love it! Door mijn eigen bevalling, maar ook de geboortes die ik mocht fotograferen en alle verhalen die ik tijdens fotoshoots hoor. Ook om die reden ben ik gestart met de opleiding tot RBVR-geboortecoach.

- Ik drink graag bloemige theetjes; kamille, jasmijn & roos. Gember met sinaasappel is ook altijd lekker! Sowieso ben ik een enorme theeleut :)

Wil je kennismaken, kijken of er een klik is of heb je vragen over hoe een geboortereportage verloopt? neem gerust contact met mij op en we plannen geheel vrijblijvend een gesprek in. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

LATEN WE EEN THEETJE DRINKEN

"Jody was bij de geboorte van onze zoon aanwezig en ze heeft dit op een mooie, natuurlijke wijze vastgelegd. Ze levert mooie, echte beelden. Jody straalt rust uit, zorgt voor een ongedwongen en prettige sfeer en denkt mee. Erg blij met de mooie foto’s en een fijn mens om erbij te hebben wanneer je een geboortereportage wilt plannen!”

- Inge

Investering

De foto's worden door mij bewerkt en geselecteerd, zodat jullie een complete fotoreportage ontvangen. Binnen drie weken ontvangen jullie de online galerij waar jullie zelf de foto's kunnen downloaden.

Daarbij heb je bij het boeken van de fotoshoot ook de keuze om het mini-album te upgraden naar een groter formaat.

Bij de online galerij zit tevens een printshop, zodat de foto's niet alleen op de computer blijven staan, maar je hier ook kwalitatief goede producten van kunt kopen. Deze foto's verdienen toch een mooi plekje in huis?!

- Kennismakingsgesprek

- Min. 100 foto's

- Vanaf wk 38 standby

- Linnen mini-album (20x20 cm, 10 spreads)

- Grote preview binnen 2 werkdagen

- Geleverd via online galerij

- Reiskosten < 30km

- 25% korting op kraamtijd en/of newbornshoot

1764,-*

*betalen in termijnen mogelijk

Veelgestelde vragen

KLEINE LETTERTJES:

​- Tarieven zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten tot 10km vanaf 2548 (Den Haag). Woon je verder weg, dan bereken ik € 0,35 per kilometer.

- Ongeveer twee weken voor de fotoshoot verstuur ik de factuur. Deze dien je te controleren en uiterlijk voor het opleveren van de foto's te betalen.
- Wanneer je een geboortereportage bij mij boekt, kan je aangeven wat je wens is m.b.t. het delen van foto's. Graag laat ik mijn werk online en offline zien. Als jullie dit niet willen, dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

- Je zal foto's in zowel kleur als zwart-wit ontvangen. Het zelf bewerken van foto's (bijv. bijsnijden of filters toepassen) is niet toegestaan. Ik heb dit al met zorg gedaan.
- Zie voor meer infornatie mijn Algemene voorwaarden en Privacyverklaring.

×