A mini version of you two

NEWBORN

Fotoshoot

Newborn

Warm, liefdevol en natuurlijk

Ahh, daar is jullie kleine en dat is een goede reden om foto’s te laten maken! Bij een lifestyle newborn fotoshoot kom ik bij jullie thuis om waardevolle foto’s van jullie kleine te maken. Die ieniemini details wil je natuurlijk altijd blijven herinneren.

Jullie kindje blijft maar heel kort zo klein. Voordat je het weet is het echte newborn er wel vanaf en vraag je jezelf af waar jullie is baby gebleven. Dat had ik tenminste met mijn zoontje en dat is precies de reden waarom ik iedereen een newbornshoot zou aanraden.

Ik kom graag bij jullie thuis om de foto’s in jullie vertrouwde omgeving, met alle tijd en aandacht, te maken. Moet er tussendoor gevoed of verschoond worden? Geen enkel probleem! Er is geen haast en er is voldoende tijd om jullie met elkaar als gezin en apart te fotograferen. Zo krijg je een waardevolle fotoserie voor nu, maar zeker ook voor later.

Klik hier voor meer NEWBORNfoto's

PORTFOLIO

Newborn fotoshoot

Brochure

Ja, Dit lijkt me wel wat!

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Mijn brochure boordevol tips & tricks, met alle informatie over de fotoshoot en hoe ik te werk ga, kun je vrijblijvend aanvragen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

BROCHURE AANVRAGEN

Tijdens de zwangerschap kun je je waarschijnlijk niet goed voorstellen hoe het die eerste periode met een newborn zal zijn. En ik kan je vertellen dat die herinneringen ook redelijk snel ‘vervagen’. Ze blijven maar zo kort zo klein en met een newbornshoot maak je die herinnering tastbaar. Foto’s van één van de meest bijzondere momenten uit het leven.

Bij een lifestyle newbornshoot draait het om de liefde onderling. Kusjes, knuffels, verliefde blikken over en weer. Op een ontspannen manier maak ik foto’s van jullie als gezin. Eindelijk foto’s waar jullie allemaal op staan en die je met trots thuis aan de muur kunt hangen. Met alle liefde leg ik dit voor jullie vast.

Als je weet dat je in verwachting bent, kan je al een mail sturen. Ik zal de uitgerekende datum in mijn agenda noteren en rondom die datum tijd vrijhouden. Mijn agenda loopt snel vol en op die manier weet je zeker dat ik nog beschikbaar ben.

Investering

Het is uiteraard ook mogelijk om foto's bij te bestellen. Jullie krijgen een online galerij waar jullie zelf 35 foto's kunnen selecteren en downloaden. Je kunt extra foto's per stuk bijbestellen of kiezen voor de gehele galerij.

Daarbij heb je bij het boeken van de fotoshoot ook de keuze om het mini-album te upgraden naar een groter formaat.

Bij de online galerij zit tevens een print-shop, zodat de foto's niet alleen op de computer blijven staan, maar je hier ook kwalitatief goede producten van kunt kopen. Deze foto's verdienen toch een mooi plekje in huis?!

- 1-1,5 uur fotoshoot

- 35 foto's (bijbestellen mogelijk)

- Max. 5 personen

- Linnen mini-album (15x15 cm, 10 spreads)

- Preview binnen 2 werkdagen

- Geleverd via online keuzegalerij

- Reiskosten < 10km

347,-

BOEK JE SHOOT

KLEINE LETTERTJES:

​- Tarieven zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten tot 10km vanaf 2548 (Den Haag). Woon je verder weg, dan bereken ik € 0,35 per kilometer.

- Ongeveer twee weken voor de fotoshoot verstuur ik de factuur. Deze dien je te controleren en uiterlijk voor het opleveren van de foto's te betalen.
- Wanneer je een fotoshoot bij mij boekt, kan je aangeven wat je wens is m.b.t. het delen van foto's. Graag laat ik mijn werk online en offline zien, maar als je dit niet wilt dan hoor ik het graag voordat de fotoshoot plaatsvindt.

- Je zal foto's in zowel kleur als zwart-wit ontvangen. Het zelf bewerken van foto's (bijv. bijsnijden of filters toepassen) is niet toegestaan. Ik heb dit al met zorg gedaan.
- Zie voor meer infornatie mijn Algemene voorwaarden en Privacyverklaring.

×