Baby on the Way

KRAAMTIJD

Fotoreportage

Kraamtijd

Intiem, puur en liefdevol

Gefeliciteerd, jullie verwachten een kindje! En dat houdt ook in dat er heel veel eerste keren tijdens de kraamweek zullen zijn. Met liefde kom ik bij jullie langs om een fotoserie van deze bijzondere tijd te maken. Beelden vol liefde!

Bij een fotoreportage van de kraamtijd draait het om de kraamweek; de intieme momenten, een ritme vinden met voedingen, huid-op-huid contact, het eerste badje, het herstel van de moeder en heel veel knuffelen. Er komt veel op jullie af en je leeft volledig in het moment.

Uit ervaring weet ik dat je in de kraamweek voornamelijk bezig bent met verzorgen, maar ook zorgen voor jezelf. Het maken van foto’s kan er bij inschieten en met deze kraamtijdreportage krijg je een volwaardige serie die ‘the real deal’ laat zien. Momenten en details die je voor altijd wilt blijven herinneren.

 

Klik hier voor meer KRAAMTIJDfoto's

PORTFOLIO

Brochure

Ja, Dit lijkt me wel wat!

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Mijn brochure boordevol tips & tricks, met alle informatie over de fotoshoot en hoe ik te werk ga, kun je vrijblijvend aanvragen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

BROCHURE AANVRAGEN

Hoe zal die eerste periode samen zijn? Dat is waarschijnlijk een vraag die tijdens de zwangerschap regelmatig door je hoofd gaat. Wanneer de kleine er is, zal alles anders zijn. Of het nu jullie eerste kindje is of niet, het zal een hele nieuwe, maar oh zo bijzondere, fase in jullie leven zijn.

Bij een kraamtijdreportage fotografeer ik de situatie precies zoals het is. Rondslingerende babykleertjes, het bed op klossen en die donkere kringen onder jullie ogen mogen worden gezien. Het gaat namelijk om een momentopname; hoe jullie als jong gezin de eerste week beleven en aan elkaar wennen.

In de eerste week na de geboorte kom ik bij jullie thuis langs om deze eerste periode vast te leggen. Daar neem ik ruim de tijd voor, zodat er een complete fotoserie ontstaat. Het eerste badje, een voedingsmoment of beschuit met muisjes in bed. De allereerste momenten samen die veel te snel voorbijgaan. Als herinnering voor altijd.

Investering

De foto's worden door mij bewerkt en geselecteerd, zodat jullie een complete reportage ontvangen. Binnen drie weken

ontvangen jullie de online galerij waar jullie zelf de foto's kunnen downloaden.

Daarbij heb je bij het boeken van de fotoshoot ook de keuze om het mini-album te upgraden naar een groter formaat.

Bij de online galerij zit tevens een printshop, zodat de foto's niet alleen op de computer blijven staan, maar je hier ook kwalitatief goede producten van kunt kopen. Deze foto's verdienen toch een mooi plekje in huis?!

- 2-2,5 uur fotoshoot

- Min. 50 foto's

- Max. 5 personen

- Linnen mini-album (15x15 cm, 10 spreads)

- Preview binnen 2 werkdagen

- Geleverd via online keuzegalerij

- Reiskosten < 10km

429,-

BOEK JE SHOOT

KLEINE LETTERTJES:

​- Tarieven zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten tot 10km vanaf 2548 (Den Haag). Woon je verder weg, dan bereken ik € 0,35 per kilometer.

- Ongeveer twee weken voor de fotoshoot verstuur ik de factuur. Deze dien je te controleren en uiterlijk voor het opleveren van de foto's te betalen.
- Wanneer je een fotoshoot bij mij boekt, kan je aangeven wat je wens is m.b.t. het delen van foto's. Graag laat ik mijn werk online en offline zien, maar als je dit niet wilt dan hoor ik het graag voordat de fotoshoot plaatsvindt.

- Je zal foto's in zowel kleur als zwart-wit ontvangen. Het zelf bewerken van foto's (bijv. bijsnijden of filters toepassen) is niet toegestaan. Ik heb dit al met zorg gedaan.
- Zie voor meer infornatie mijn Algemene voorwaarden en Privacyverklaring.

×