Wat leuk dat je er bent!

Hi, Ik ben jody

En ik vertel met liefde jullie verhaal in beeld, want met foto’s maak je dierbare momenten samen tastbaar!

Als lifestyle fotograaf ligt mijn focus op de periode van buik tot baby; zwangerschap, geboorte, kraamtijd en newborn. Waardevolle foto's van alles rondom dit meest bijzondere moment in jullie leven.

Ik had al een onvoorwaardelijke liefde voor fotografie, maar door de geboorte van mijn zoontje Viggo is dit nog meer gegroeid. Als er namelijk één cliché waar is, dan is het wel dat bij kleintjes alles ontzettend snel gaat!


Deze liefde voor fotografie is ontstaan door familiefotoboeken vol verhalen, een eigen fototoestel met rolletjes en zo'n 20 jaar geleden mijn eerste Nikon spiegelreflexcamera. Na het vele fotograferen tijdens reizen, maar ook in opdracht, en het volgen van verschillende fotografiecursussen heb ik de stap gezet om hier volledig mee aan de slag te gaan. Zo kan ik ook voor jou het moment 'vangen', zodat je dit op een later moment exact kunnen herbeleven.

Mijn fotografiestijl is ontspannen, niet (al te veel) geposeerde lifestyle foto’s waar de liefde en connectie zichtbaar is. Door mijn opleiding interieurstyling & -ontwerp kan ik met een creatief naar compositie en kleur kijken. Een perfecte combinatie voor foto’s die authentiek zijn en jullie verhaal vertellen.


Nu heb je een goed beeld van wie er achter de camera staat wanneer jij ervoor staat. Neem gerust contact met me op als je wilt kennismaken, want ik ben enorm benieuwd naar jouw verhaal!

Mijn liefde voor fotografie begon al als klein meisje. Uren bladerend door alle fotoalbums van de familie.

Fun factS

Je mag me wakker maken voor

Ik ben afgestudeerd in

Citytrip New York

Interieurstyling & -ontwerp

Ik word blij van

mijn sterrenbeeld is

After dinner dansjes met Viggo

Leeuw

Mijn guilty pleasure is

Ik eet graag

Dolly Parton

Stroopwafels

Mijn favoriete drankje

Rose lemonade & kamillethee

Let's keep our memories alive

Reizen is, naast knuffelen met mijn mannen en fotograferen, één van mijn meest favoriete bezigheden. Ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik al op zo veel mooie plekken ben geweest en altijd gaat die camera mee. Soms maak ik maar 10 foto’s, soms wel 1.000! Iedere reis wil ik mij herinneren; in grote lijnen, maar ook de details.

Maar nog belangrijker is de reis vastleggen die je als persoon maakt. Als kind, als puber, als vrouw, als moeder, als vriendin en de vele andere rollen die je vervult of nog zult vervullen. De mijlpalen, maar ook de alledaagse momenten. Iedere fase maakt jou tot wie je bent en hoe je leven nu is. Uniek! En jouw verhaal mag gezien worden.

Mag ik jouw

verhaal vertellen?

Het verhaal vertellen en herinneringen vastleggen; dat is waar het bij foto's maken om draait.

Let's meet!

Je hebt me iets beter leren kennen, maar ik ben ook vooral benieuwd naar jou.

Laten we kennismaken, zodat jij op de foto staat precies zoals je bent!

CONTACT

×