A Little Miracle

ZWANGERSCHAP

Fotoshoot

Zwangerschap

warm, vrouwelijk en natuurlijk

Je bent zwanger en het lijkt je mooi om dit met een fotoshoot vast te laten leggen. Foto’s van die mooie buik waar jullie kindje in groeit. Dat wil je! Uit ervaring weet ik hoe snel je ‘vergeet’ dat die kleine teentjes in jouw buik zijn ontstaan.

De afgelopen maanden is jouw lichaam enorm veranderd door de zwangerschap. Die mooie buik blijft groeien, je voelt hikjes en schopjes en misschien weet je al of het een jongetje of meisje is. Als er een goed moment is om foto’s te laten maken, dan is dit het wel!

Met liefde maak ik een waardevolle fotoserie van deze bijzondere tijd dat jullie in afwachting zijn op de komst van jullie kindje. Mijn stijl valt te omschrijven als realistisch, intiem en het vangen van beelden vol liefde. Een foto is meer dan een plaatje, een foto is een verhaal. Jullie verhaal!

Klik hier voor meer zwangerschapsfoto's

PORTFOLIO

Zwangerschap fotoshoot

Brochure

Ja, Dit lijkt me wel wat!

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Mijn brochure boordevol tips & tricks, met alle informatie over de fotoshoot en hoe ik te werk ga, kun je vrijblijvend aanvragen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

BROCHURE AANVRAGEN

Vanaf het moment dat je te horen krijgt dat je zwanger bent, begint een nieuwe fase in het leven. De transitie van vrouw naar moeder. Natuurlijk wil je dit laten vastleggen en foto's van die mooie buik waar jullie kindje in groeit. Foto's die je voor altijd zult blijven koesteren.

Je hebt waarschijnlijk al een idee watvoor beelden je mooi vindt. Wil je een zwangerschapsshoot tijdens een zonsondergang in de duinen of toch liever thuis in jouw vertrouwde omgeving? Samen of alleen? Het is jouw moment om te shinen! De beelden die ik maak zijn vrouwelijk, met natuurlijk licht en vol liefde.

De fotoshoot zal tussen de 32 en 36 weken plaatsvinden. In deze periode is de buik mooi van vorm en over het algemeen voel jij je goed en ben je nog mobiel. Als je weet dat je zwanger bent, mag je me al een e-mail sturen. Zo kunnen we samen een datum prikken en je wensen doornemen.

Investering

Het is uiteraard ook mogelijk om foto's bij te bestellen. Jullie krijgen een online galerij waar jullie zelf 25 foto's kunnen selecteren en downloaden. Je kunt extra foto's per stuk bijbestellen of kiezen voor de gehele galerij.

Daarbij heb je bij het boeken van de fotoshoot ook de keuze om het mini-album te upgraden naar een groter formaat.

Bij de online galerij zit tevens een print-shop, zodat de foto's niet alleen op de computer blijven staan, maar je hier ook kwalitatief goede producten van kunt kopen. Deze foto's verdienen toch een mooi plekje in huis?!

- 1-1,5 uur fotoshoot

- 25 foto's (bijbestellen mogelijk)

- 1-3 personen

- Linnen mini-album (15x15 cm, 10 spreads)

- Preview binnen 2 werkdagen

- Geleverd via online keuzegalerij

- Reiskosten < 10km

327,-

BOEK JE SHOOT

KLEINE LETTERTJES:

​- Tarieven zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten tot 10km vanaf 2548 (Den Haag). Woon je verder weg, dan bereken ik € 0,35 per kilometer.

- Ongeveer twee weken voor de fotoshoot verstuur ik de factuur. Deze dien je te controleren en uiterlijk voor het opleveren van de foto's te betalen.
- Wanneer je een fotoshoot bij mij boekt, kan je aangeven wat je wens is m.b.t. het delen van foto's. Graag laat ik mijn werk online en offline zien, maar als je dit niet wilt dan hoor ik het graag voordat de fotoshoot plaatsvindt.

- Je zal foto's in zowel kleur als zwart-wit ontvangen. Het zelf bewerken van foto's (bijv. bijsnijden of filters toepassen) is niet toegestaan. Ik heb dit al met zorg gedaan.
- Zie voor meer infornatie mijn Algemene voorwaarden en Privacyverklaring.

×