Lieve woorden

Ontzettend blij met de prachtige foto's

ZWANGERSCHAP- & Newbornshoot

"Jody heeft foto's gemaakt van mijn zwangerschap en vervolgens ook vlak na de geboorte van ons zoontje. Wat zijn we ontzettend blij met de prachtige foto's die ze gemaakt heeft! Een enorm waardevolle herinnering aan een speciale tijd in ons leven. De ervaring tijdens beide shoots was heel fijn. Jody is lief en geduldig en ze nam uitgebreid de tijd om te zorgen dat we allemaal goed op de foto konden, "

Ongedwongen en prettige sfeer

Geboorte- en newbornshoots

"Inmiddels meerdere keren foto's door Jody laten maken. Ze weet ons als gezin op een mooie natuurlijke wijze vast te leggen en levert mooie echte beelden. Ze straalt rust uit, zorgt voor een ongedwongen en prettige sfeer en denkt mee. Erg blij met de mooie foto's en een fijn mens om erbij te hebben wanneer je een fotoshoot wilt plannen! :)"

We kunnen niet stoppen met kijken

Kraamtijdreportage

"Het was echt een hele fijne, ontspannen ochtend zonder enige vorm van druk. Jody nam echt alle tijd voor ons!! Het verliep allemaal echt heel natuurlijk en relaxt. We zijn zo super blij met het prachtige resultaat! We kunnen niet stoppen met het kijken naar deze prachtige foto’s, die zo natuurlijk een prachtig beeld geven van die eerste week waarin wij trotse ouders zijn geworden! De foto’s zijn echt nog mooier geworden dan we ons hadden kunnen indenken!"

×