Newborn fotoshoot; een gezin van vier

1 mei 2023

Het was een mooie zaterdagochtend toen ik voor deze newbornshoot op pad mocht. Tijdens de zwangerschap van hun zoontje werd ik weer gevraagd om te komen fotograferen. Hoe mooi is dat?! Eerder heb ik foto’s van de newbornperiode met hun dochtertje gemaakt. Voor een fotograaf een groot compliment als je voor een tweede keer langs mag komen om deze bijzondere tijd vast te leggen!

Toen Luca bijna drie weken oud was, ging ik voor de newborn fotoshoot langs. Eigenlijk zou ik al eerder gaan, maar grote zus kwam de dag voor de fotoshoot met een blauw oog thuis. Dan toch maar even uitstellen. Want hoewel het een newbornshoot is, gaat het ook vooral om de gezinsfoto’s. Dan is het wel zo fijn als ook zijn grote zus leuk op de foto staat 🙂

Ik maakte foto’s met z’n vieren, samen en apart. Tijdens een lifestyle fotoshoot is hier extra aandacht voor en dat alles op een ontspannen manier. Door hier de tijd voor te nemen en gevarieerde beelden te maken, ging ik met een camera vol mooie beelden weer naar huis.

Wil je ook dat ik bij jullie thuis kom om deze bijzondere periode te fotograferen of wil je meer informatie? Neem gerust een kijkje op mijn website of stuur een berichtje. Ik beantwoord met liefde al jullie vragen!

×