Gratis checklist voor jou!

Ik ben ervan overtuigd dat deze 5 tips je enorm gaan helpen om op een eenvoudige manier mooie, waardevolle foto's tijdens de kraamtijd te maken.

Uit ervaring van mijn eigen kraamtijd, maar ook door de vele gezinnen waar ik foto's heb mogen maken, weet ik dat alles bij de kleintjes zo ontzettend snel gaat. Met foto's zet je de tijd even stil en kan je het op ieder moment

weer herbeleven. Het zou zonde zijn als je hier geen foto's van hebt!

Door op deze button te klikken, ga je naar mijn shop. Daar kan je de checklist zelf downloaden en er meteen mee aan de slag om al jullie herinneringen vast te leggen. Voor nu, maar zeker ook voor later!

DOWNLOAD HIER JOUW GRATIS CHECKLIST

Newborn

Zwangerschap

Kraamtijd

Fotoshoot

Fotoshoot

Fotoreportage

Vanaf het moment dat je te horen krijgt dat je zwanger bent, begint er een nieuw avontuur. En natuurlijk wil je graag mooie foto’s van de zwangerschap en die mooie buik waar jullie kindje in groeit. Dat komt goed uit, want daar kan ik jullie bij helpen! Met liefde leg ik deze bijzonder mooie fase in jullie leven vast.

Ahh, daar is jullie kleine en dat is een goede reden om foto's te laten maken. Maar zo kort blijft jullie baby zo klein!

Ik kom graag bij jullie thuis om de foto’s in jullie vertrouwde omgeving, met alle tijd en aandacht, te maken. Er is geen haast en er is voldoende tijd om jullie als gezin te fotograferen.

De kraamweek; de intieme momenten van voedingen, huid-op-huid contact, het eerste badje, die donkere kringen onder je ogen, rondslingende babykleertjes en vooral heel veel knuffelen. Dat is waar ik met dit pakket foto's van kom maken. Een mooie fotoreportage van de kraamtijd die 'the real deal' laat zien.

347euro

327euro

429euro

Investering:

Investering:

INVESTERING:

LET'S GET IN TOUCH

De eerste grote en kleine momenten met je kleintje zijn zo dierbaar.

Met foto's worden deze dierbare herinneringen tastbaar.

Wat anderen zeggen...

We kunnen niet stoppen met kijken naar deze prachtige foto's

"Het was een hele fijne, ontspannen ochtend zonder enige vorm van druk. Jody nam echt alle tijd voor ons!! Het verliep heel natuurlijk en relaxt. We zijn zo superblij met het prachtige resultaat! We kunnen niet stoppen met het kijken naar deze prachtige foto’s, die zo natuurlijk een prachtig beeld geven van die eerste week waarin wij trotse ouders zijn geworden!"

- Dionne

Een enorm waardevolle herinnering aan een speciale tijd in ons leven

"Wat zijn we ontzettend blij met de prachtige foto's die ze gemaakt heeft! Een enorm waardevolle herinnering aan een speciale tijd in ons leven. De ervaring tijdens beide shoots was heel fijn. Jody is lief en geduldig. Ze nam uitgebreid de tijd en heeft ons gezinnetje heel erg mooi vastgelegd!"

- Fleur

Die speciale en intieme momenten met ons nieuwe meisje

"Jody maakte de mooiste foto's en legde die speciale en intieme momenten vast met ons nieuwe meisje zonder dat het er geposeerd uitzag. We houden van de foto's en het kleine boekje waarin ze kwamen was gewoon geweldig!"

- Marieke

Collect

beautiful moments

Als fotograaf met een voorliefde voor zwangerschap-, geboorte-. kraamtijd- en newbornfotografie leg ik deze bijzondere momenten op een ongedwongen manier voor jullie vast.

Ik kom graag bij je langs om samen de bijzondere en intieme momenten met je gezin (in wording) voor je te fotograferen.

Denk je nu: dat lijkt me wel iets! Stuur gerust een berichtje met je vragen of vraag vrijblijvend een brochure op. Vind ik alleen maar leuk!

CONTACT

Gerelateerde Posts

Wat kan je doen om goed te herstellen en in jouw kraambubbel te blijven?

Voor even stap ik binnen in deze intieme periode van de kraamtijd.

In deze blog leg ik het verschil uit tussen een kraamtijd- en een newbornshoot?

×