Het vastleggen van een unieke periode: Zwangerschap Fotoshoot in Den Haag

2 februari 2024

Een tijdje gelegen mocht ik weer op pad voor deze zwangerschap fotoshoot thuis. In deze blog zal ik de mooie beelden met je delen. Juist omdat het zo authentiek en knus is om dit in jullie eigen huis vast te laten leggen.

Als lifestyle fotograaf in de regio Den Haag heb ik mijn focus op de periode van buik tot baby. Een onvergetelijk moment! De zwangerschap is een van de meest bijzondere periodes in het leven van een vrouw, en wat is er mooier dan deze kostbare momenten vast te leggen met een zwangerschap fotoshoot?

Waarom een zwangerschap fotoshoot?

De periode van de zwangerschap is een prachtige reis vol veranderingen en verwachtingen. Een zwangerschapsshoot biedt dan ook de perfecte gelegenheid om deze unieke momenten te vangen. Ik begrijp, en weet na alle verhalen die ik van mama’s (to be) heb gehoord, dat elke zwangerschap uniek is en voorbijvliegt! Hoe bijzonder is het dan om te omarmen hoe prachtig zwanger je bent en je die fotoshoot boekt?! Als iets een goede reden is, dan is dit het wel.

Locatie: Thuis in Den Haag

Of buiten in de duinen van Den Haag. Het is maar net welke stijl je mooi vindt. Deze zwangerschapsshoot was thuis in haar vertrouwde omgeving. Dit zorgt er juist voor dat de foto’s heel eigen worden. Het decor is jullie thuis waar je negen maanden vol verwachting naar jullie kindje uitkijkt. Ik word dan ook heel enthousiast van dit soort fotoshoots. Natuurlijk is een fotoshoot tijdens zonsondergang in de duinen ook waanzinnig. Een fotoshoot thuis is vertrouwd en in alle rust kunnen we de mooiste foto’s maken.

Een ontspannen ervaring

Dit is het belangrijkste. Ik zal er dan ook alles aan doen om je op jouw gemak te laten voelen. Het is jouw moment om te shinen! Ik geloof in het creëren van een ontspannen en comfortabele sfeer. Als fotograaf begeleid ik je door het hele proces, van het kiezen van de juiste poses tot het benadrukken van jouw natuurlijke schoonheid. Dat was ook bij deze fotoshoot het geval. De beelden die ik maak zijn vrouwelijk, met natuurlijk licht en vol liefde.

“Stil van het eindresultaat”

Toen ik de online keuzegalerij had verstuurd kreeg ik direct een berichtje met lieve woorden. Ze was zo blij! Ze vond het niet alleen heel gezellig en voelde zich meteen op haar gemak, ze was ook stil van het eindresultaat. “Ik heb eindelijk eens foto’s waar ik mezelf mooi op vind staan, zoals ik mezelf zie en ongekunsteld.”

Een fotoshoot ook iets voor jou?

Ik kan echt genieten van dit soort fotoshoots. Het vrouwelijk lichaam is geweldig! Hoe het er tijdens de zwangerschap uitziet, maar ook wat het doet om jullie kindje te laten groeien. De liefde voor deze speciale periode, zal je zeker terugzien in de authentieke beelden.  

Als je op zoek bent naar een zwangerschap fotoshoot in Den Haag of bijvoorbeeld omgeving Westland, dan ben je bij Jody van Seggelen Fotografie zeker aan het juiste adres. Ik leg met liefde de magie van deze unieke periode voor jullie vast. Niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook geboortefotografie, kraamtijd of newborn fotoshoots. Samen maken we tastbare herinneringen die generaties lang meegaan.

Wil je ook zo’n mooie fotoshoot in de omgeving Den Haag boeken? Stuur mij een berichtje of vraag geheel vrijblijvend de brochure aan. Ik kom graag ook bij jou thuis om de zwangerschap te vereeuwigen.

×